✈️ Free Shipping Worldwide FREE ENGRAVING

0

Uw mandje is leeg

MEI 2022 - DOOR WATCHTIME

Creatief ontwerp ontmoet duikhorloge specs in de NOVE Atlantean Automatic


MAY 2022 - BY WATCHTIME.COM

Sinds de oprichting in 2015 heeft NOVE zich gevestigd als creatief gedreven, boetiek. Gespecialiseerd in het creëren van prachtige, handgemaakte Zwitserse uurwerken als kunst, heeft het merk consequent horloges geproduceerd voor degenen die waarde hechten aan tijd en een authentieke passie delen voor eigentijdse en innovatieve ontwerpen. In de Atlantean Automatic vindt u een van de nieuwste belichamingen van het merk van die missie, met de prachtig vervaardigde duiker, klaar en uitgerust voor onderzees avontuur.


INSPIRATIES

Geïnspireerd en genoemd naar de beroemde verloren stad, is de Atlantean Automatic een echt diepduikhorloge. In staat tot een waterbestendigheid van 300 meter, combineert de robuuste kast professionele functionaliteit met een creatief ontwerp, dat prominent op de pols wordt gedragen door zijn 50,5 mm bij 13,95 in zowel roestvrij staal als de black-out opties. Met een contrasterend gebruik van geborstelde en gepolijste afwerking op de verschillende facetten, is het horloge op het eerste gezicht een blikvanger, met een nadere blik die een deskundige aandacht voor productie onthult, gepositioneerd volgens de hoogste normen in Zwitserland.
Uitverkoop
NOVE Atlantische I001-02 (50,5 mm) - Antarctica Nove
$1,226.97
Uitverkoop
NOVE Atlantische I002-02 (50,5 mm) - Antarctica Nove
$1,226.97

ONTWERP

Het unieke silhouet van de kast bevat verder een 4:30 schroefkroon en een mooie armband die naadloos in het horloge past. Bovendien maakt de kast gebruik van een innovatief buitenste bezelontwerp, waarbij een traditionele draai aan het mechanisme de binnenste duikminutenteller op de wijzerplaat verandert. Dit ontwerp spreekt tot de creatieve denkwijze van NOVE, waarbij het merk opnieuw zijn oog voor grensverleggende horlogerie laat zien.

Onder het krasbestendige saffierglas bevindt zich de ongelooflijke wijzerplaat van de Atlantean Automatic, met een hypnotiserende weergave van een abalone schelpconstructie. Het uiterlijk van de wijzerplaat vangt alle levendigheid en mystiek van de oceaan, met zijn vloeiende kleuren die een diepte en creativiteit toevoegen aan het uurwerk dat zelden wordt gezien in de duikcategorie.

De NOVE Atlantean Automatic is nu direct verkrijgbaar via de online boutique van het merk. Druk op de knop om meer details te lezen op WatchTime.com.

Uitverkoop
NOVE Atlantische I001-02 (50,5 mm) - Antarctica Nove
$1,226.97
Uitverkoop
NOVE Atlantische I002-02 (50,5 mm) - Antarctica Nove
$1,226.97

Vloeistoffout (templates/article.gem-557722992722-template regel 276): Kon asset snippets/spurit_po2_collection_template_snippet.liquid niet vinden

Aanmelden