✈️ Free Shipping Worldwide FREE ENGRAVING

0

Din indkøbskurv er tom

MAJ 2022 - AF WATCHTIME

Kreativt design møder dykkerurspecifikationer i NOVE Atlantean Automatic


MAJ 2022 - AF WATCHTIME.COM

Siden grundlæggelsen i 2015 har NOVE etableret sig som en kreativt drevet boutiquevirksomhed. Med speciale i at skabe smukke, håndlavede schweiziske ure som kunst har brandet konsekvent produceret ure til dem, der sætter pris på tid og deler en autentisk passion for moderne og innovative designs. I Atlantean Automatic finder du en af mærkets seneste udførelser af denne mission, med den vidunderligt udformede dykker, der er klar og udstyret til eventyr under havet.


INSPIRATIONS

Atlantean Automatic er inspireret af og opkaldt efter den berømte forsvundne by og er et ægte dykkerur. Den robuste urkasse, der kan klare en vandmodstand på 300 m, kombinerer professionel funktionalitet med kreativt design og bærer sig tydeligt på håndleddet med sin størrelse på 50,5 mm x 13,95 i både rustfrit stål og de sorte muligheder. Med kontrasterende brug af børstet og poleret finish på sine forskellige facetter, er uret iøjnefaldende ved et blik, med et nærmere kig afslører en ekspert opmærksomhed på fremstilling placeret på de højeste standarder i Schweiz.
Udsalg Udbud
NOVE Atlantisk I001-02 (50,5 mm) - Nove
$880.00 USD
Udsalg Udbud
NOVE Atlantisk I002-02 (50,5 mm) - Nove
$880.00 USD

DESIGN

Unik i sin silhuet, omfatter sagens ualmindelige design yderligere en 4:30 positioneret skrue-down krone, samt en suave armbånd, der integrerer problemfrit i uret, korrekt. Derudover gør sagen gør brug af en innovativ ydre bezel design, med en traditionel drejning af mekanismen ændre den indre dykke minut tæller vises på skiven. Dette design taler til den kreative tænkning på NOVE, hvor mærket endnu en gang viser sit øje for grænsesøgende urmageri.

Under det ridsefaste safirglas ligger Atlantean Automatic's utrolige urskive med et hypnotiserende display med en abalone-skaldet konstruktion. Udseendet på skiven indfanger hele havets livlighed og mystik, og de flydende farver tilføjer en dybde og kreativitet til uret, som sjældent ses i dykkerkategorien.

NOVE Atlantean Automatic er nu tilgængelig direkte gennem mærkets onlinebutik. Tryk på knappen for at læse flere detaljer på WatchTime.com.

Udsalg Udbud
NOVE Atlantisk I001-02 (50,5 mm) - Nove
$880.00 USD
Udsalg Udbud
NOVE Atlantisk I002-02 (50,5 mm) - Nove
$880.00 USD

Liquid-fejl (templates/article.gem-557722992722-template linje 276): Kunne ikke finde asset snippets/spurit_po2_collection_template_snippet.liquid

Tilmeld dig