✈️ Free Shipping Worldwide FREE ENGRAVING

0

Din varukorg är tom

MAJ 2022 - AV WATCHTIME

Kreativ design möter dykklockans specifikationer i NOVE Atlantean Automatic


MAJ 2022 - AV WATCHTIME.COM

Sedan starten 2015 har NOVE etablerat sig som en kreativt driven boutique. Märket har specialiserat sig på att skapa vackra, handgjorda schweiziska klockor som konst och har konsekvent producerat klockor för dem som värdesätter tid och delar en autentisk passion för modern och innovativ design. I Atlantean Automatic hittar du en av märkets senaste förkroppsliganden av detta uppdrag, med den underbart utformade dykaren redo och utrustad för undervattensäventyr.


INSPIRATIONER

Atlantean Automatic är inspirerad av och uppkallad efter den berömda förlorade staden och är en riktig djupdykarklocka. Det robusta höljet, som klarar av 300 m vattenmotstånd, kombinerar professionell funktionalitet med kreativ design och bär sig framträdande på handleden med sina 50,5 mm x 13,95 mm i både rostfritt stål och i de svartklädda alternativen. Med kontrasterande användning av borstad och polerad finish på dess olika facetter är klockan iögonfallande vid en blick, med en närmare titt avslöjar en expert uppmärksamhet på tillverkning placerad på de högsta standarderna i Schweiz.
Utförsäljning av
NOVE Atlantean I001-02 (50.5mm) - Nove
$880.00 USD
Utförsäljning av
NOVE Atlantean I002-02 (50.5mm) - Nove
$880.00 USD

DESIGN

Fallets unika siluett har dessutom en 4:30-positionerad skruvad krona och ett snyggt armband som integreras sömlöst i klockan. Dessutom använder sig fallet av en innovativ design av den yttre ramen, där en traditionell vridning av mekanismen ändrar den inre dykminuträknaren som visas på urtavlan. Den här designen vittnar om det kreativa tänkandet på NOVE, där märket återigen visar upp sin blick för gränsöverskridande klocktillverkning.

Under det reptåliga safirglaset finns Atlantean Automatic:s otroliga urtavla med en hypnotiserande display med en konstruktion av abalone-skal. Urtavlans utseende fångar all livfullhet och mystik från havet, med dess flödande färger som ger klockan ett djup och en kreativitet som sällan ses i dykkategorin.

NOVE Atlantean Automatic finns nu tillgänglig direkt via varumärkets onlinebutik. Tryck på knappen för att läsa mer information på WatchTime.com.

Utförsäljning av
NOVE Atlantean I001-02 (50.5mm) - Nove
$880.00 USD
Utförsäljning av
NOVE Atlantean I002-02 (50.5mm) - Nove
$880.00 USD

Liquid-fel (templates/article.gem-557722992722-template rad 276): Kunde inte hitta tillgången snippets/spurit_po2_collection_template_snippet.liquid

Prenumerera